PREDSTAVITEV ČLANSKE EKIPE V SEZONI 2023/24, 4.DEL

Predstavljamo novo okrepitev za sezono 2023/24.

V Ribnico prihaja reprezentant Črne Gore, vratar Jagoš Braunović, letnik 1998.
Ta je svojo športno pot pričel v domačem Mojkovcu, od koder ga je v rani mladosti pot zanesla v Makedonijo, kjer je branil minulih osem sezon. Prve tri sezone je preživel v drugi ekipi takratnega evropskega prvaka Vardarja. Sledil je prestop v GRK Ohrid, kjer je branil štiri sezone, v zadnji pa je nastopal za četrto moštvo makedonske lige, GRK Tikveš. V minulih letih je bil član vseh mlajših reprezentančnih selekcij Črne gore, pred dvema sezonama je prvič dobil poziv v člansko reprezentanco.
Jagoš je v izjavi za naše društvo povedal: “Zelo me veseli prihod v ekipo RD Riko Ribnica ter v slovensko ligo, ki velja za eno boljših v Evropi. Veselim se začetka priprav, čim prej želim spoznati trenerski štab in soigralce ter novo okolje. Verjamem, da bomo v prihodnji sezoni izpolnili zastavljene cilje. Ribniški klub spremljam že dlje časa, vem, da dosega dobre rezultate, da ima odlično navijaško skupino. Verjamem, da se bomo skupaj veselili ob novih uspehih.”

Jagoš, želimo ti čim hitrejšo aklimatizacijo v Ribnici ter uspešno sezono.
Srečno v Ribnici !

Foto: A. Momiroska.