PREDSTAVITEV ČLANSKE EKIPE V SEZONI 2023/24, 3.DEL

Predstavljamo naslednjo okrepitev za sezono 2023/24. Iz Maribora v Ribnico prihaja levoroki Nejc Planinšek, letnik 2000, desni zunanji.

Ta kljub svojim 193 cm velja za zelo gibljivega igralca, krasi ga igra tako v napadu kot obrambi. Nejc ima za sabo kar nekaj prvoligaških sezon, glede na svojo mladost ima še veliko prostora za napredek, saj je delaven in ambiciozen igralec.
Skupaj z nekaj let mlajšim domačinom Gašperjem Miheličem bosta poskrbela za prepotrebno širino na položaju desnega zunanjega, kjer bosta razbremenila izkušenega nosilca igre Gašperja Hrastnika, ki tudi v naslednji sezoni ostaja v Ribnici.
Nejc, za katerega bo to prva sezona zunaj matičnega kluba, je v prvi izjavi za našo spletno stran povedal: “Veselim se novega kluba, nove sezone, novih izzivov. Prvič zapuščam domači klub, kar je za mene nova zanimiva izkušnja. Pričakovanja so zagotovo visoka. Dal bom vse od sebe, da se mi želje uresničijo. Verjamem, da lahko veliko pripomorem ribniški ekipi v boju za najvišja mesta.”

Nejc, dobrodošel v Ribnici in naj se ti uresničijo vsa športna pričakovanja !

More in Članska ekipa (33 of 410 articles)