Vpis otrok v rokometno šolo

Obveščamo vas, da smo pričeli z vpisom otrok v rokometno šolo.

Mini rokomet je športna vadba, ki je namenjena najmlajšim dečkom in deklicam od 1. do 5. razreda osnovne šole, kjer otroke vzgajamo s srcem, jih usmerjamo v osebnostnem razvoju in uživanju v športnih aktivnostih. Otrok se bo seznanil z različnimi športnimi igrami kot so rokomet, nogomet, košarka, odbojka itd., poleg tega pa bo razvijal osnovno telesno motoriko in kolektivni duh. Naš osnovni cilj je, da otroci vzljubijo šport in se na prijeten način spoznajo z njim.

Treningi bodo organizirani dvakrat tedensko po pouku v Športnem centru Ribnica, vodili pa jih bodo izkušeni igralci in trenerji.

Letos bodo vsi, ki se bodo vpisali prvič vpisali v mini rokomet za nagrado in spodbudo prejeli pravo rokometno žogo, ki jim bo ostala v trajno last, če bodo vztrajali celotno šolsko leto.

Vsako leto se otroci udeležijo nekaterih velikih turnirjev v mini rokometu. Najbolj znani in številčni so turnirji, ki jih organizirajo v Celju, Dolu pri Hrastniku in v Ribnici. Za konec šolskega leta pa se običajno udeležijo še tekmovanja med osnovnimi šolami.

Ribniški turnir v mini rokometu se imenuje »Urbanova ribica«. Zadnja leta se ga udeležuje več kot 30 ekip iz vseh krajev po Sloveniji.

Poizkusite in videli boste, da je rokomet ena najlepših športnih iger.

V primeru prijave je potrebno OBVEZNO izpolniti tako prijavnico kot pristopno izjavo člana društva.

Vabljeni k vpisu!

Natisnite si obrazca, ki ju je potrebno izpolniti : Prijavnica, Soglasje in Pristopna izjava.