PREDSTAVITEV ČLANSKE EKIPE V SEZONI 2023/24, 7.DEL

Predstavljamo zadnjo okrepitev za sezono 2023/24. V Ribnico prihaja vratar Gašper Dobaj, letnik 1998.

Ta je svoje prve rokometne korake storil v Velenju, od koder se je leta 2015 preselil v Celje in tam preživel tri sezone.
V nadaljevanju je kot posojen igralec Celja nabiral prvoligaške izkušnje v Škofji Loki, Kopru ter Slovenj Gradcu, katerega uradni član je postal v sezoni 2022/23.

Gašper velja za izkušenega vratarja, saj je v ligi NLB zbral že 125 nastopov. Bil je tudi član vseh mlajših reprezentančnih selekcij, leta 2018 je postal evropski mladinski prvak, na lanskih mediteranskih igrah v Alžiriji pa je doživel tudi debi v članski reprezentanci.

Verjamemo, da je Ribnica z Gašperjem Dobajem, črnogorskim reprezentantom Jagošem Braunovićem (l. 1998) ter izkušenim domačinom Markom Klaričem (l. 1990) dobila kakovostno vratarsko zasedbo, ki bo kos največjim izzivom.

V svoji prvi izjavi za našo klubsko stran je Gašper dejal: “Občutki ob prihodu v Ribnico so res lepi, saj gre za ekipo, ki se vselej bori za vrh prvenstvene lestvice. Naredil bom vse, da bom s svojimi kvalitetami in znanjem doprinesel k skupnim ciljem ekipe in kluba ter da skupaj dosežemo res dober rezultat.”

Srečno, Gašper!

More in Članska ekipa (29 of 410 articles)