PREDSTAVITEV ČLANSKE EKIPE V SEZONI 2023/24, 6.DEL

Rokometno javnost obveščamo, da bo na mestu organizatorja igre v sezoni 2023/24 ribniški dres oblekel igralec Rok Skol, letnik 1993.

Gre za tipičnega organizatorja igre, ki ga krasi tako občutek za razigravanje soigralcev kot tudi prodorna igra in doseganje zadetkov.
Svoje prve rokometne korake je naredil v Trebnjem, kjer je za tamkajšnjo člansko ekipo odigral nekaj uspešnih prvoligaških sezon. Dobre predstave niso ostale neopažene tujim klubom in leta 2018 je sledil prestop v avstrijski Graz, kjer je preživel štiri sezone. Iz Avstrije je ga je pot vodila v madžarsko ekipo Csurgoi KK, s katero je v minuli sezoni osvojil 6. mesto v močni K&H ligi.
Rok prihaja v Ribnico kot zelo izkušen rokometaš, od katerega se veliko pričakuje, saj bo v roke dobil dirigentsko palico na igrišču. V izjavi za našo klubsko stran je dejal: “Vesel sem, da smo z Ribnico dosegli skupni jezik in se dogovorili za sodelovanje. Mislim, da s prilagajanjem ne bo težav, ker ligo in klub dobro poznam. Ambicije so kot vedno visoke, zato se že veselim priprav in začetka sezone. S trdim delom in disciplino sem prepričan, da lahko skupaj dosežemo željene cilje.”

Srečno, Rok!

More in Članska ekipa (30 of 410 articles)