Predstavitev članske ekipe v sezoni 2023/24, 1.del

Začenjamo s predstavitvijo članske ekipe za sezono 2023/24, v kateri bo kar nekaj novincev iz ribniške rokometne šole.
To so štirje fantje, ki so v minulih letih prehodili dolgo pot od najmlajših selekcij do mladincev ter si s trdim delom in talentom izborili vstopnico za dokazovanje v najvišjem rangu tekmovanja.

Po odlični sezoni v prvi mladinski in drugi članski ligi v novopečenem 1.B ligašu iz Kočevja, kjer je igral kot posojen igralec, prihaja v člansko ekipo Jaka Đekić, levi zunanji igralec, letnik 2003.

Poleg njega se ekipi pridružujejo tudi trije fantje, rojeni leta 2004.
Prvi je Klemen Pogorelec, rekonvalescent po poškodbi, ki je minulo sezono kratek čas že bil v prvi ekipi, a ga je žal težja poškodba oddaljila od igrišč. Verjamemo, da bo imel v letošnji sezoni več sreče, da bo nadoknadil izgubljeno sezono in uspešno zaigral na desnem krilu.

Preostala dva fanta sta ta trenutek še aktualna kadetska reprezentanta Slovenije, in sicer levoroki Gašper Mihelič, ki igra na položaju desnega zunanjega ter Alen Begić Zbačnik, ki igra na levem krilu. Slednji bo zamenjal Aljaža Levsteka, ki v želji po usklajevanju študijskih in športnih obveznosti odhaja na posojo k novemu prvoligašu ŠRD Škofljica.

Vse naštete čakajo novi izzivi na svoji športni poti, zaželimo jim veliko uspehov, vztrajnost, potrpežljivost. V društvu si želimo, da v naslednjih letih postanejo nosilci igre, okostje, na katerem se bo gradila članska ekipa.