FINALNI TURNIR ZA POKAL SLOVENIJE

V soboto in nedeljo, 16. in 17.4.2016 bo v ribniški dvorani potekal športni dogodek, kakršnega še ni bilo. Ribniškemu društvu je bila dodeljena organizacija zaključnega turnirja za Pokal Slovenije, kjer bodo nastopile ekipe RD Koper 2013, RK Trimo Trebnje, RK Celje Pivovarna Laško in RD Riko Ribnica. Oba dneva se pričakuje polna dvorana, zato si čimprej priskrbi svojo vstopnico.

Spored:

Sobota, 16.4.2016,
17:00 RD KOPER 2013 – RK TRIMO TREBNJE,
20:00 RD RIKO RIBNICA – RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO.

Nedelja, 17.4.2016:
15:00 Tekma za 3. mesto,
18:00 Tekma za 1. mesto.

Vstopnice bo možno kupiti od ponedeljka, 11.4.2016, dalje od 15. do 22. ure v Goll baru – ŠC RIBNICA.

Na voljo bodo samo dnevne vstopnice, cena 10 €/dan.

Vse imetnike sezonskih vstopnic obveščamo, da si v pisarni rokometnega društva lahko priskrbijo dvodnevno karto po ceni 10 €. Kontaktna oseba tajnik Ilc Gregor, gsm 040 575 997.

Vse imetnike sponzorskih vstopnic obveščamo, da za njih pripravljamo brezplačen VIP prostor na galeriji.

Vse imetnike sezonskih in sponzorskih vstopnic opozarjamo, da z njimi ne bo možen vstop v dvorano, saj je dogodek organiziran pod okriljem Rokometne zveze Slovenije.